Skip to content

Gaai – type G

162.670

Vanafprijs

Ouder worden brengt verschillende uitdagingen met zich mee.  Voor de meeste van deze uitdagingen zijn passende oplossingen bedacht die makkelijk te implementeren zijn in een leven. Toch zijn er twee zaken die het leven van een oud persoon op een negatieve en ingrijpende manier beïnvloeden. Deze problemen zijn: ongeplande zorg en eenzaamheid. We bieden u de ideale oplossing in de vorm van een betaalbare mantelzorgwoning. Compleet met keuken en badkamer met een eigentijdse uitstraling en een oppervlakte van 92 m².

Afbeeldingen

Omschrijving

Deze ruim ogende mantelzorgwoning is integraal toegankelijk en praktisch ingedeeld met slaapkamers, badkamer, woonruimte en keuken. Deze woning met een oppervlakte van 92 m² is praktisch overal te plaatsen, bijvoorbeeld in uw eigen achtertuin. Deze bungalow is ideaal voor een brede kavel met oriëntatie op zuid of bij bijzonder uitzicht.

De basisuitvoering van deze woning is reeds compleet, maar kan ook geheel naar eigen wens uitgebreid en aangekleed worden.

Er worden door ons geen kosten berekend voor advies en ontwerptekeningen. De prijzen zijn uiteindelijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering van de woning.

Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde. Vraag daarom vrijblijvend advies aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Of bel direct 085 – 23 99 033, wij staan u graag te woord.

 

Plan een kennismaking

André Koudstaal
Verkoopadviseur

T. +31 (0)6 45 65 71 85
E. andre@chaletleverancier.nl

Download brochure

Ontvang gratis

✓ Alle modellen in beeld
✓ Bekijk de verschillen
✓ Na aanvragen direct in uw mailbox
✓ Leer de organisatie kennen

Interieur

Woonkamer
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Badkamer
Keuken

Exterieur

Chassis
Stalen onderstel gestraald en gemenied.

Vloer
Geïmpregneerde vloerbalken, vloerisolatie.

Gevelbekleding
Gevelbekleding Facapanel, diverse kleuren leverbaar, gevelisolatie, damp-open folie, gevelventilatie.

Brochure downloaden

Vergunningen, prijzen, hoe zit dat? Lees hier meer!

✓ Alle modellen in beeld
✓ Bekijk de verschillen
✓ Na aanvragen direct in uw mailbox

    Ik ben een: