Skip to content

Roodborst – type C

116.320

Vanafprijs

Ouder worden brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Voor de meeste van deze uitdagingen zijn passende oplossingen bedacht die makkelijk te implementeren zijn in een leven. Toch zijn er twee zaken die het leven van een oud persoon op een negatieve en ingrijpende manier beïnvloeden. Deze problemen zijn: ongeplande zorg en eenzaamheid. We bieden u hiervoor de ideale oplossing in de vorm van een betaalbare mantelzorgwoning.  Compleet met keuken en badkamer met een eigentijdse uitstraling en een oppervlakte van 65 m².

Afbeeldingen

Omschrijving

Deze ruim ogende mantelzorgwoning is integraal toegankelijk en praktisch ingedeeld met slaapkamers, badkamer, woonruimte en keuken. Deze woning met een oppervlakte van 65 m² is praktisch overal te plaatsen, bijvoorbeeld in uw eigen achtertuin.

De basisuitvoering van deze woning is reeds compleet, maar kan ook geheel naar eigen wens uitgebreid en aangekleed worden.

Er worden door ons geen kosten berekend voor advies en ontwerptekeningen. De prijzen zijn uiteindelijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering van de woning.

Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde. Vraag daarom vrijblijvend advies aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Of bel direct 085 – 23 99 033, wij staan u graag te woord.

 

Plan een kennismaking

André Koudstaal
Verkoopadviseur

T. +31 (0)6 45 65 71 85
E. andre@chaletleverancier.nl

Download brochure

Ontvang gratis

✓ Alle modellen in beeld
✓ Bekijk de verschillen
✓ Na aanvragen direct in uw mailbox
✓ Leer de organisatie kennen

Interieur

Woonkamer
Muren zijn degelijk afgewerkt, woonkamervloer belegd met hoogwaardig laminaat naar keuze. De ruimte bevat: plafonnières, ledspots buiten- en binnen (te plaatsen op een plek naar keuze), een CAI-aansluiting en centrale of vloerverwarming.

Slaapkamer 1
Muren zijn degelijk afgewerkt. Vloer van hoogwaardig laminaat naar keuze. U kunt kiezen uit verschillende kasten variërend van bovenkastjes tot strak afgewerkte kastenmuur met schuifdeur en hang/leg mogelijkheid. De slaapkamer bevat: plafonnières eb ledspots op een plek naar keuze.

Slaapkamer 2
Muren zijn degelijk afgewerkt. Vloer van hoogwaardig laminaat naar keuze. U kunt kiezen uit verschillende kasten variërend van bovenkastjes tot strak afgewerkte kastenmuur met schuifdeur en hang/leg mogelijkheid. De slaapkamer bevat: plafonnières en ledspots op een plek naar keuze.

Badkamer
Muren van de badkamer worden afgewerkt met water afwerende tegelpanelen die door de toepassing van een HPL-toplaag eenvoudig zijn te reinigen en ongevoelig zijn voor schimmels. Dankzij het brede scala aan kleuren kan iedere gewenste sfeer in een ruimte gecreëerd worden. De badkamer bevat een: badmeubel, spiegel, spots, plafonnières, mechanische afzuiging, duoblok toilet en een wandcontactdoos.

Keuken
Muren zijn degelijk afgewerkt, vloer met hoogwaardig laminaat of tegelplaten naar keuze, plafonnières. De keuken bevat een: luxe keukenblok met onder- en bovenkasten, inbouwkoelkast met vriesvak, kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en combioven/magnetron.

Exterieur

Chassis
Stalen onderstel gestraald en gemenied.

Vloer
Geïmpregneerde vloerbalken, vloerisolatie.

Gevelbekleding
U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en type gevelbekleding, van mooi authentiek houten rabatdelen tot hoogwaardige kunststof rabatdelen waar u onderhoudstechnisch nooit omkijken naar heeft, volledig recyclebaar is en Uv-bestendig. Of u kunt kiezen voor bakstenen strips waardoor u chalet eruit zal zien als een volwaardig huis.

Dak
Voor een plat dak gebruiken we EPDM-dakbedekking vanwege haar unieke producteigenschappen veelvuldig toegepast als dakafdichting bij platte en licht hellende daken. EPDM is de synthetische variant van een natuurlijke rubbersoort en heeft hierdoor unieke producteigenschappen: een bewezen gebruiksduur van méér dan 50 jaar, een uitzonderlijke prestatie op het gebied van duurzaamheid en een eenvoudige en veilige verwerking zonder open vuur, zijn hierbij de belangrijkste pijlers van EPDM. EPDM-dakbedekking is van nature UV en ozonbestendig, bevat geen weekmakers die uit het materiaal treden en is hierdoor blijvend flexibel.

Kozijnen
Hoogwaardige kunststof kozijnen die in tegenstelling tot houten kozijnen zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Te verkrijgen in diverse kleuren met een authentieke houtlook. De kozijnen zijn uitgevoerd met HR++ glas waardoor men geen last heeft van tocht en kou bij de ramen, dit type glas geeft bovendien geen condens aan de binnenkant van het raam. Dit glas zorgt voor minder geluidsoverlast van buiten en is klimaatvriendelijk. Door betere isolatie zorgt het voor verminderd energieverbruik en verminderde CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een schoner milieu.

Brochure downloaden

Vergunningen, prijzen, hoe zit dat? Lees hier meer!

✓ Alle modellen in beeld
✓ Bekijk de verschillen
✓ Na aanvragen direct in uw mailbox

    Ik ben een: