Skip to content

Uw betrouwbare partner
in duurzame prefab woningen

Uw prefab bouwer

Aan het woord

Welkom bij onze prefab woning bouwer! Wij zijn trots op onze expertise in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige, duurzame en kostenefficiënte prefab woningen.

Onze woningen zijn ontworpen om snel en gemakkelijk op locatie te worden geïnstalleerd, en zijn perfect voor een breed scala aan toepassingen, van tijdelijke huisvesting tot kantoorruimtes en zelfs woningbouw.

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en onze woningen worden geproduceerd volgens de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Onze woningen worden in onze eigen fabriek geprefabriceerd en zijn daarom snel beschikbaar, zonder dat er lange bouwtijden nodig zijn.

Bovendien bieden we een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, zodat onze klanten de perfecte woning voor hun specifieke behoeften kunnen krijgen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige en functionele woning, of een op maat gemaakt ontwerp, wij staan klaar om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het realiseren van uw project.

Samen ontwikkelen

Chaletleverancier

Wij maken prefab woningen. Zowel voor maatwerk als seriematig knnen wij medenken om uw project te realiseren.

“Samen naar een mooi eindresultaat”
N. Kleen
Duurzaam en origineel

CHALETLEVERANCIER

Bij onze prefab woning bouwer zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het gebruik van originele ontwerpen bij het bouwen van onze wooneenheden.

Onze wooneenheden zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. We maken gebruik van geavanceerde isolatie-
materialen en technologieën om het energieverbruik te verminderen en de ecologische
voetafdruk te verkleinen. Dit alles zonder
concessies te doen aan het comfort en de leefbaarheid van onze wooneenheden.

Daarnaast bieden we onze klanten een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om hun wooneenheden uniek en origineel te maken. Of het nu gaat om het toevoegen van groene daken of het gebruik van duurzame materialen zoals hout of gerecyclede kunststoffen, we zijn er om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun visie voor hun wooneenheid.

Onze prefab wooneenheden zijn niet alleen duurzaam en origineel, maar ook kostenefficiënt en snel te installeren. Door gebruik te maken van prefabricage technologie, kunnen we de bouwtijd drastisch verminderen en de installatie-
kosten verlagen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eindproduct.

Bij onze prefab woning bouwer geloven we dat duurzaamheid en kwaliteit de toekomst zijn van de bouwsector. We zijn er trots op om voorop te lopen in deze ontwikkeling en onze klanten te helpen bij het realiseren van hun duurzame en originele woondromen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzame prefab wooneenheden.

Duurzaamheid staat
bij ons hoog in
het vaandel
Van alle markten thuis

ONZE EXPERTISE

Chaletleverancier.nl

ONZE dienstverlening

Wij fabriceren chalets en prefab woningen voor zowel maatwerk als seriematige projecten. Wij betrekken u graag bij dit proces. Het proces dat we samen doorlopen doen we in drie stappen:

1. We gaan kennismaken en doen dit onder het genot van een kopje koffie of thee. Dit kan bij ons op het hoofdkantoor, de showroom of bij u op locatie.

2. Inventariseren: we gaan kijken wat uw wensen zijn m.b.t. uw woning(en). Dit gaat zowel om uitstraling, materialen, grootte als duurzaamheid. Zo weten wij waar we rekening moeten houden. Zo hebben wij een ideaalbeeld vanwaar wij door kunnen naar de volgende stap.

3. Wij gaan een schets maken. Op basis van deze schets verzorgen we in deze stap een planstudie, een offerte en ontwerp zodat we samen tot het beste resultaat komen.

Wij vinden service en garantie heel belangrijk, willen onze services goed verlenen en dit doen in nauw contact met klant. Samen achter de tekentafel? Dat behoort tot de een mogelijkheden. We gaan samen aan de slag wat zorgt voor vertrouwen in elkaar en in ons product. 

Chaletleverancier.nl vindt ontzorgen erg belangrijk en neemt u deze zorg graag uit handen door u te ontzorgen van A tot Z. Dit betekend dat wij alles uit handen nemen van infra tot bouw en oplevering.

Naar een hoger niveau

Camping Upgraden

We hebben intern een innovatief concept ontwikkeld om recreatieparken te verbeteren. Dit omvat het bouwen van nieuwe chalets op lege kavels of het vervangen van bestaande chalets door nieuwe exemplaren. Deze upgrade biedt voordelen voor zowel de parkgebruikers als de parkeigenaar.

“Onze missie is om de norm te stellen voor hoogwaardige chaletbouw in Nederland.”

Klaas Kleen

DIRECTEUR

“We geloven in duurzaamheid, hoge kwaliteit en klanttevredenheid.”

Niels Hoogendijk

SALES

Persoonlijk en vrijblijvend

Contact

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie op ons kantoor in Rotterdam.